За Хари Стайлс напоследък се говори доста. А и няма как да е иначе. В кината тъкмо излезе най-новият му филм "Не се тревожи скъпа", който вече е на първо място в боксофис класацията на САЩ.

"Не се тревожи, скъпа" (Don't Worry Darling), Оливия Уайлд, Хари Стайлс, Флорънс Пю и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Не се тревожи, скъпа“ с Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Утопията, тази измамна реалност…

През първия си уикенд в Америка филмът си спечели "само" 19.2 милиона долара. И наред с успеха в актьорската си кариера, Хари Стайлс може да се похвали и с това, че покорява нови върхове и в музикалното си поприще.

Парчето му "As It Was", което звучеше цяло лято, се превърна в най-дълго застоялото се на номер едно в американската класация за сингли от британски изпълнител.

Песента вече отбеляза 15-та седмица на върха на Billboard Hot 100, счупвайки рекорда, държан досега от Марк Ронсън и Елтън Джон. Техните хитове прекараха по 14 седмици на челното място в класацията, но бяха изместени именно от "As It Was" на Хари Стайлс.

Прекарвайки вече цели 15 седмици на върха на Billboard Hot 100, хитът на британеца стана четвъртият най-дълго задържал се номер едно в историята на американските класации, както и най-дълго задържалият се от един изпълнител.

"As It Was" обаче постига успех и в родната страна на Хари Стайлс, Великобритания, където от април до юни прекара 10 седмици на първо място.

Хари Стайлс, Крис Пайн, премиерата на "Не се тревожи, скъпа" във Венеция и спекуалциите, че изпълнителят се е изплюл върху актьора

Изплюл ли се е Хари Стайлс върху Крис Пайн

Сагите около "Не се тревожи, скъпа" продължават

За изпълнителя успехите не приключват дотук, тъй като съчетаването на музикалната и актьорската му кариера му носи и още едно отличие. Той вече се нарежда до малкото изпълнители, сред които са Принс и Еминем, и оглавява едновременно както музикалните, така и боксофис класациите, пише BBC.