През 2021 г. бившият WWE кечист Гейб Тъфт, преди познат със сценичното си име Тайлър Рекс, обяви, че вече е трансджендър жена. Сега, почти три години по-късно, Габи Тъфт разкрива повече за това как се чувства от началото на промяната си и как се е променил животът ѝ.

Тайлър Рекс, Габи Тъфт и разкритието на бившия кечист, че е трансджендър жена

Кечистът, който обяви, че е трансджендър жена

Тайлър Рекс вече е Габи Тъфт

Тя споделя, че всяка сутрин се събужда щастлива и обгражда себе си и околните с неща, които я карат да се чувства щастлива и благодарна.

"Не очаквам някой някога да приеме моята промяна, да промени възгледите и мнението си за транссексуалната общност. Моята цел е да бъда напълно откровена за промяната си", допълва 45-годишната Габи Тъфт.

Тя разкрива още, че изцяло е получила подкрепата на бившата си Присила Тъфт, с която остават "най-добри приятелки" след развода. Двете имат и 12-годишна дъщеря на име Миа. По думите на Габи Тъфт момичето е приело много зряло промяната ѝ.

"Тя от рано попита: "Как да те наричам?", признава Габи. На дъщеря си е казала, че може да я нарича "татко", "мамо" или по какъвто друг начин иска.

Сега Миа се обръща към Габи с "татко", за което и двете са съгласни. "Мен не ме притеснява, защото нея я кара да се чувства комфортно", искрена е Габи Тъфт.

Не ѝ е чуждо обаче да получава осъдителни коментари, и то от съвсем непознати, пише E! News. Въпреки това чуждото мнение не я притеснява и тя просто продължава да влага енергията си в това да живее най-хубавия си и истински живот.

Pageboy на Елиът Пейдж - тайните сексуални връзки в автобиографията на актьора

Тайният живот на Елиът Пейдж - дискретен, но изпълнен с приключения секс

Откровен и загърбил страховете си

"Знам какво съм. Аз съм транс жена. Не съм родена жена. Имам големи ръце. Имам големи крака. Не мога да променя това и съм ок с това, защото обичам човека, който съм отвътре", завършва Габи Тъфт.