Както традицията на "Фермата" повелява, в началото на новината седмица научихме и още едно име от звездния списък с участници в шестия сезон.

"Фермата" 6, шеф Илиян Кустев и кой е вторият участник в предаването

Да готвиш за принц Чарлз и Брад Пит и да влезеш във "Фермата"

Още един интересен претендент за голямата награда

И това е Даяна Ханджиева - актриса, позната с ролята си на красивата лекарка Катерина в сериала "скъпи наследници". Години наред работи и като каскадьор и дори е дублирала Селена Гомес. А сега се впуска в новото голямо предизвикателство в живота си.

Даяна решава да напусне големия град, с чиито удобства и начин на живот е свикнала, за да се сблъска за пръв път с фермерския бит, в един доста интересен период от живота си. Тя не крие, че е на кръстопът, а в предаването може би иска да намери правилната посока, в която да продължи и след него.

Доскоро всичко в живота на актрисата е перфектно, но изведнъж късметът започва да й изневерява, предложенията за роля намаляват драстично, а и слага край на любовната си връзка. Тогава Ханджиева започва да се самоанализира и открива в себе си някои черти, които смята, че трябва да промени, за да й провърви - "голямото его, желанието за контрол, страхът от всичко".

Така Даяна влиза във "Фермата" не само със своята самокритичност, но и с голямото желание да даде най-доброто от себе си. "Не знам дали ще спечеля, но искам да опитам. Харесвам много шоуто, защото има висока стойност", казва тя.

"Фермата" 6, новият сезон на предаването и кой е първият участник в него

"Фермата" се завръща

Какво знаем до този момент

Ханджиева е нахъсана да се научи да може повече, както и да придобие увереността, че може да се справи всичко само. А докъде ще стигне по пътя към 100-те хиляди лева, ще разберем в следващите месеци.