Не крием, че Emily in Paris e една от най-любимите ни продукции на Netflix - сериал, който успява да ни разтовари, зареди с красиви гледки на дизайнерски тоалети, Париж и френския начин на живот, както и да не ни отнеме прекалено много време, все пак сериите са около 30-минутни.

Emily in Paris и как героинята на Лили Колинс рекламира Олимпийски игри в Париж през 2024 г.

Емили се замесва и в Олимпийските игри

Как Лили Колинс се включи в реклама на игрите

Излизането на четвъртия сезон на историята на маркетинг гуруто Емили, която заменя САЩ за Париж, където ще намери не само френската си същност но и любовта под формата на няколко различни мъже, беше забавено заради стачката на сценаристите в Холивуд.

Сега обаче има известна яснота за това кога да очакваме новите епизоди на сериала на Дарън Стар. Снимките са приключили, а от информацията на The Hollywood Reporter разбираме, че новият сезон се очаква във втората половина на 2024 г.

Което означава, че ще видим какво се случва с героинята на Лили Колинс след юли месец. Предвид това, че Олимпиадата в Париж ще е през лятото е малко вероятно, да гледаме сериала по същото време.

Освен това е добре да си припомним, че втори и трети сезон на Emily in Paris бяха пуснати през декември. Така че нищо чудно да гледаме и четвърти малко преди Коледата на 2024 г.