По-малко от месец ни дели от новите епизода на Emily in Paris - сериалът на Netflix, който приемаме за по-адекватен наследник на духа на "Сексът и градът" отколкото продължението на последния.

Четвърти сезон на Emily in Paris - разделен на две

Четвърти сезон на Emily in Paris - разделен на две

Десетте епизода ще се излъчват по различно време

Без да се отклоняваме обаче се връщаме в Париж, защото вече има трейлър на четвърти сезон на сериала на Дарън Стар с Лили Колинс в главната роля. А той ни обещава по много от добре познатото - интриги, любов, секс, неочаквани обрати и страхотни дрехи.

От новия трейлър на Emily in Paris научаваме, че Емили не е обвързана и се оглежда за нов мъж. Съдбата обаче я връща към двамата, между които е раздвоена - шеф готвачът Габриел (Лукас Браво) и англичанина финансист Алфи (Люсиен Лавискаунт).

Докато любовният й живот отново взима драматичен обрат, положението в агенцията, за която работи Емили, също не е розово. Отношенията й с бременната от Габриел Камий (Камий Разат) не вървят към оправяне, а най-добрата й приятелка Минди (Ашли Парк) е на път да направи голям пробив в кариерата си.

Четвърти сезон на Emily in Paris ще излезе на две порции, като първите пет епизода ще са налични в Netflix на 15 август, а останалите пет - на 12 септември.