Шакира не спести много подробности от драматичната и доста болезнена раздяла с Жерар Пике. Освен в профилите си в социалните медии и в различни интервюта, тя издаде и цял албум, посветен на това събитие от живота й - Las Mujeres Ya No Lloran.

Шакира и как синовете й Милан и Саша ползват музиката като терапия след раздялата й с Жерар Пике

Терапията, с която децата на Шакира се справят с раздялата на родителите си

Милан и Саша носят от таланта на майка си

Във видеото на последния сингъл от албума "Punteria" участваше Люсиен Лавискаунт - актьорът, станал по-познат след участието си в Emily in Paris. Сцените от видеото с доста провокативни и нямаше как да не предизвикат коментари.

47-годишната колумбийка обаче не се задоволи само с това - преди ден, на 26 март, тя направи грандиозен макар и кратък концерт на Таймс Скуеър в Ню Йорк. А след това излезе на вечеря в града с 31-годишния британски актьор.

Снимките ги показват усмихнати на влизане в популярния италиански ресторант Carbone, като и двамата са облечени в черно и по никакъв начин не правят опит да избегнат камерите.

Дали зад американската вечеря на Шакира и Люсиен Лавискаунт се крие нещо повече от работно сътрудничество не е ясно. Но много фенове на певицата коментират в социалните мрежи, че двамата изглеждат страхотна двойка.