Когато излезе през есента на 2020 г., първият сезон на Emily in Paris успя да се превърне в чудесно средство за бягство от пандемичното ежедневие. Красиви дрехи, любовни интриги и Париж като пълноправен участник в действието бяха достатъчно основание да заобичаме сериала на Дарън Стар.

Emily in Paris - ето кога очакваме четвърти сезон на сериала на Netflix

Emily in Paris - ето кога очакваме четвърти сезон на сериала на Netflix

Малко информация, но от сърце

Последваха още два сезона, които не разочароваха верните фенове на продукцията, но след това започна и голямото чакане. Сега най-после е ясно кога ще видим новия четвърти сезон на заглавието на Netflix.

Emily in Paris ще се включи в популярната напоследък тенденция епизодите да се излъчват на две части. Така първите пет ще бъдат пуснати за стриймване от 15 август тази година, а останалите - от 12 септември.

Последният епизод на трети сезон видяхме още през декември 2022 г., така че очакванията са големи. Припомняме, че той завърши драматично: на сватбената им церемония Камий (Камий Разат) отказа да се омъжи за Габриел (Лукас Браво), защото разбира, че той е влюбен в Емили (Лили Колинс). А след това му признава, че е бременна.

Според информацията на Netflix за новите епизоди, в тях ни очаква още драма: Емили продължава да е раздвоена между Габриел и Алфи (Люсиен Лавискаунт). Агенцията, за която работи е изправена пред проблеми, а най-добрата й приятелка ще участва на Евровизия. От стрийминг платформата потвърждават, че част от дествието в четвърти сезон се развива в Рим.

Премиерата на четвърти сезон на Emily in Paris е на 15 август в Netflix.