Миналият месец разбрахме, че любовното риалити "Един за друг" ще се завърне в ефира на NOVA за своя пети сезон. Тогава научихме още, че този път и водещият Емо Чолаков ще си има половинка на екрана в лицето на Мария Игнатова, която се завръща в телевизията.

„Един за друг“ се завръща по NOVA с водещи Мария Игнатова и Емо Чолаков

Романтиката, в която ще се забъркат Мария Игнатова и Емо Чолаков

Нов телевизионен тандем на хоризонта

Съвсем скоро двамата заедно ще посрещнат 13 двойки във Вилата на любовта. И понеже до старта на предаването не остава много, вече е ясно и кои ще са част от участниците, които ще поставят любовта си на изпитание и ще се борят за награда до 100 000 лв.

А в новия сезон ще има немалко познати лица от други риалитита. Ще видим зърнопроизводителят Петър Диков, известен от участието си във втория сезон на "Фермер търси жена", и неговата съпруга Галена. Двамата се запознават, след като Галена е предизвикана от своя приятелка да пише на Петър в социалните мрежи, а той ѝ отговаря цели шест месеца по-късно.

Галена и Петър

Източник: NOVA / фотография Красена Ангелова

Галена и Петър

Друга двойка, която пък е участвала в Survivor, са Ивана и Ивайло (на заглавната снимка). Точно в приключенското риалити пламват и чувствата им. Двамата имат цели 16 години разлика във възрастта - тя е на 46 години, а той на 30. Което въобще не е пречка за любовта им.

Христина и Ивайло

Източник: NOVA / фотография Красена Ангелова

Христина и Ивайло

Зрителите на романтичното предаване ще проследят и взаимоотношенията на Ивайло Герасимов от "Фермата", който ще участва със съпругата си Христина.

Трети сезон на "Ергенът" в България - Александър Младенов в нов тийзър на риалитито

Ще намери ли любовта "Ергенът" Алек Младенов

Кога започва новият сезон на риалитито

Шестият сезон на "Един за друг" стартира тематично навръх празника на влюбените - Свети Валентин. На 14 и 15 февруари от 20 ч. зрителите ще могат да гледат двата премиерни епизода. След тях риалитито ще се излъчва от петък до неделя, отново от 20 ч. по NOVA.