На прага сме на най-романтичния месец в годината. През целия февруари просто винаги е неизбежно където и да се обърнем да виждаме балони, сърца, плюшени мечета и рози. И като споменаваме рози, няма как да не се сетим за предаването "Ергенът", което се завръща в ефира на bTV още другия месец.

Александър Младенов в "Ергенът" България - първи тийзър на трети сезон на предаването

Какво ни очаква в трети сезон на "Ергенът" България

Един мъж в търсене на любовта

Любовта обаче предстои да завладее и NOVA телевизия. Въпреки че все още не е ясно точно кога, за своя пети сезон се завръща любовното риалити "Един за друг", което отново ще тества силата на отношенията на влюбени двойки.

Участниците отново ще прекрачат прага на Вилата на любовта, където ги чакат серия от изпитания, за да ще покажат колко добре се познават и колко силна е любовта помежду им. Предстоящото издание обещава да бъде още по-предизвикателно и вълнуващо както за двойките, така и за зрителите.

Другата новост, която вече знаем за "Един за друг", е, че водещият Емо Чолаков също ще си има партньорка. Всъщност става дума за новата му екранна половинка, с която ще водят предаването заедно и която ни е много добре позната от различни телевизионни формати.

Това е Мария Игнатова, която има дългогодишен опит начело на предавания като "Господари на ефира", X Factor България и "Звездите в нас". С петия сезон на "Един за друг" обаче ѝ предстои едно своеобразно романтично приключение, което ще изживее редом до участниците и колегата си Емо Чолаков.

анкета

Кое от предстоящите предавания възнамерявате да гледате?

Виж резултати

Ергенът 7.6%

Един за друг 7.1%

Любовни афери 1.3%

Бригада нов дом 11.6%

Dancing Stars 17.4%

Hell's Kitchen 7.6%

Аз обичам България 28.0%

Като две капки вода 10.4%

Не мисля да си губя времето с нито едно 9.1%

"За мен ще е много интересно. Това е нещо ново и съвсем различно от всичко, което съм правила досега. Харесвам Емо и неговото невероятно чувство за хумор. Да застана до него в петия сезон на "Един за друг" за мен ще бъде огромно удоволствие. Човешките взаимоотношения винаги са били изключително любопитни и нямам търпение да се впусна в приключението и да наблюдавам двойките от първия ред", споделя Мария Игнатова.

За нея колегата ѝ Емо Чолаков пък казва: "Работата с професионалист като Мария е истинско удоволствие. Вярвам, че силната ѝ енергия и неповторим позитивизъм ще спечелят както сърцата на зрителите, така и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и интересни от всякога, а изненадите, които им предстоят, са много различни и щури. "Един за друг" е любов, затова и отново ще ви изненадаме именно в месеца на любовта".

Адреналинови предизвикателства на крачка от финала на “Един за друг” - какви ще са последните игри за жените и мъжете

Адреналинови предизвикателства на крачка от финала на “Един за друг”

Последни индивидуални игри за жените и мъжете

"Един за друг" e скоро по NOVA