Миналата седмица в романтичното риалити "Един за друг" станахме свидетели на бляскав конкурс за красота с емоционален край, след който победителите Александрина и Феодор станаха "Супердвойка на седмицата".

"Един за друг" и първото екстремно предизвикателство, което ще се случи в предаването

Първо екстремно предизвикателство за жените в „Един за друг”

Какво ще трябва да направят дамите

Така те получиха стратегическо предимство и шанс да променят хода на играта, като номинират една допълнителна двойка и вместо четири, номинираните да бъдат пет. Застрашени от отпадане вече бяха Галина и Владимир, Габриела и Десислав, Виктория и Георги, и Поля и Здравко, а към тях в играта за спасение се включиха Виктория и Явор.

Номинираните двойки ги очакваше още едно предизвикателство. Те трябваше да опазят от счупване 10 яйца с помощта на лъжица по трасе с препятствия, а за финал - да разбият белтъците до подходяща консистенция. Най-бързи в битката бяха Вики и Георги, които демонстрираха завидна бързина, добра комуникация и баланс. Най-слабо представяне обаче показаха Габриела и Десислав и Галина и Владимир, които трябваше да се изправят на елиминация едни срещу други.

Вотът на останалите влюбени отреди напред в играта да продължат номинираните Габриела и Десислав, а след като Галя и Владимир не получиха нито един глас в своя подкрепа, станаха третата двойка, която се сбогува с романтичната надпревара.

За останалите късметлии обаче състезанието продължава, като първото изпитание следващата седмица ще покаже дали партньорите се познават добре, а цената на грешките ще се окаже болезнена за кавалерите.

“Един за друг” и кулинарно предизвикателство в новия епизод на предаването

6 минути на сляпо - предизвикателството в новия епизод на “Един за друг”

Какво да очакваме в новия епизод

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч. по NOVA