Засега лидери в класацията на романтичното риалити "Един за друг" са Радина и Петър. С най-малко средства в сметката си пък са Александрина и Иван, които миналата седмица получиха втори шанс в романтичната надпревара, от която никой не бе елиминиран.

“Един за друг”, Емо Чолаков и какво се случи миналата седмица в риалити предаването

Изненадващ обрат в “Един за друг”

Кои двойки бяха номинирани

Тази седмица предизвикателствата продължават, като новото от тях ще включва разнообразно меню в изискана обстановка и с неочаквани кулинарни предложения. Индивидуалното изпитание ще е за жените, които, облечени в елегантно облекло, ще пробват различни хранителни предложения без да могат да ги видят.

Част от менюто ще бъдат животински субпродукти, морски деликатеси, екзотични плодове и сладки изкушения. Когато ги разпознаят, дамите ще трябва да ги опишат на своя партньор без да ги назовават директно. Времето, с което двойките ще разполагат за задачата, ще е шест минути, а за да спечелят залозите си, ще трябва да имат осем верни предположения от общо 11 храни.

Снимка 609284

Източник: НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП

В тази игра отново ще видим какви залози ще направят мъжете. Освен това ще разберем колко добре обясняват дамите и колко добре се разбират те с половинките си.

“Един за друг” и първи конфликт, интриги и стратегии тази седмица в предаването

Стратегии, интриги и първи конфликт в “Един за друг”

Какво ни очаква тази седмица

"Един за друг" е в сряда и четвъртък от 21 ч. и в петък от 20 ч по NOVA.