Докато "Просто ей така" продължава да трупа смесица от възторжени и далеч не толкова одобрителни коментари, създателите му явно са твърдо решени да омилостивят и по-критичните зрители.

"Просто ей така", Майкъл Патрик Кинг и признанието му, че Саманта ще участва във втория сезон

Саманта в "Просто ей така" - възможно ли е

Ново 20

В първия сезон на сериала, който е продължение на култовия "Сексът и градът", така и не видяхме Ейдън. Той е един от персонажите, за които беше потвърдено още преди дори да започнат снимките, че ще се появи. Та, къде се изгуби Джон Корбет, предполагаме се питат мнозина от феновете.

Бързаме да успокоим, че отговорът на въпроса е омилостивяващ. Актьорът, който изигра Ейдън в "Сексът и градът", в крайна сметка ще участва във втория сезон на "Просто ей така", пише Deadline.

Още повече, че можем да очакваме да видим доста от него, защото обещанието на продуцентите е, че Ейдън ще се появи в повечето от предстоящите епизоди.

Джон Корбет, продължението на "Сексът и градът", And Just Like Thet и потвърждението, че ще участва

Кой се завръща в продължението на "Сексът и градът"

И какво друго знаем до момента

Най-вероятно любовните драми на Кари (в ролята е Сара Джесика Паркър) предстои да станат още по-заплетени, щом Ейдън (Джон Корбет) направи изненадващото си завръщане. Все пак, двамата са бивша двойка и кой знае, може пък романтичните пламъчета помежду им да се възпламенят отново...