И докато много от феновете на оригиналния сериал "Сексът и градът" не са във възторг от идеята за продължение, работата по продукцията продължава. Тези дни стана ясно, че Джон Корбет ще се завърне като някогашното гадже на Кари Брадшоу - Ейдън.

Снимка 527718

Източник: GettyImages

59-годишният актьор е потвърдил пред Page Six, че ще вземе участие в продължението, наречено And Just Like That. От НВО за момента не са коментирали участието му, но той е категоричен, че ще се снима "поне в няколко епизода".

Все още не е ясно какъв ще бъде сюжетът на продължението на "Сексът и градът", но се знае, че действието ще се развива около 20 години след познатото ни от всички 94 епизода на сериала. Сигурно обаче е едно - че ще липсват две от основните лица.

Това са Ким Катрал, която отказа да влиза повече в ролята на Саманта Джоунс. И Крис Нот, който всички познават като Тузаря, също няма да участва. Затова пък Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис още веднъж ще бъдат Кари, Миранда и Шарлот, както и продуцентки на And Just Like That. Снимките се очаква да започнат по-късно през 2021 г.

Крис Нот, Тузаря, And Just Like That... и поредният герой, който няма да се появи в продължението на Сексът и градът

1 милион на епизод - хонорарите в продължението на "Сексът и градът"

И още новини от сериала And Just Like That...