Преди повече от месец бяхме доста изненадани от един пост на Вин Дизел в Instagram, с който пряко се обръща към Дуейн Джонсън.

Вин Дизел, Дуейн Джонсън, "Бързи и яростни 10" и опитът на актьора да зарови томахавката

Вин Дизел най-сетне подаде ръка на Дуейн Джонсън

Какво пише актьорът в пост в Instagram

Двамата не се разбират от години, което доведе до отсъствието на Скалата от последния филм за "Бързи и яростни" и отделянето на героя му Хобс в отделен spin-off. Но сега Дизел направи опит да зарови томахавката и призова Джонсън да се завърне за десетия и последен филм.

Но ако някой е бил обнадежден, че това ще се случи, то ще бъде разочарован, защото няма. В интервю за CNN Дуейн Джонсън казва, че е бил много изненадан от публикацията на колегата си и дори заклеймява действията му като манипулативни.

Скалата твърди, че през юни двамата са осъществили контакт, но не през социалните мрежи и тогава ясно е заявил, че няма да се завърне във франчайза. Говорил е и с представители на Universal, които са разбрали позицията му.

Дуейн Джонсън, майка му Ата Джонсън и колата, която ѝ подари за Коледа

Щедрият коледен подарък на Дуейн Джонсън

Скалата е син мечта

На Дуейн Джонсън не му харесва, че Вин Дизел е намесил както децата си, така и смъртта на Пол Уокър в поста. Според него още преди няколко месеца са се разбрали по темата.