От 2016 г. знаем, че не е добра идея да събираме Вин Дизел и Дуейн Джонсън в една стая, защото нищо хубаво няма да се случи (сигурно и нищо хубаво няма да се чуе).

Вин Дизел, Винсент Синклеър, „Бързи и яростни 9“ и снимките на филма с участието на сина му

Откровенията на Вин Дизел за снимките със сина му

Таткото определено се вълнува

През годините излизаха различни информации за това какво се е случило между двамата, но в крайна сметка само те си знаят със сигурност. Но определено проблемът се е породил покрай снимките на "Бързи и яростни 8".

Което доведе до отсъствието на Джонсън от деветия филм, който тръгна по кината тази година и отделянето на героя му - Хобс, в отделен spin-off филм. Изглеждаше така сякаш враждата между Дизел и Джонсън няма да спре, което се потвърди и това лято.

В интервю за Men's Health Вин Дизел определи причината за враждата им като "груба любов". Но май вече е готов да зарови томахавката, защото съвсем официално подаде ръка на Дуейн Джонсън. Остава да разберем дали Скалата ще направи същото.

В пост в профила си в Instagram 54-годишният Дизел се обърна към 49-годишният Джонсън с думите: "малкият ми брат Дуейн". След което поясни, че е настъпило времето за "Бързи и яростни 10", настоявайки, че той трябва да участва в последния филм от франчайза.

Актьорът пише още, че Джонсън не бива да изоставя франчайза, защото има много важна роля, която трябва да изиграе в последния филм. Като пояснява, че никой друг не може да бъде Хобс. Вин Дизел завършва поста си с надеждата, че Скалата ще "изпълни съдбата си".

Дуейн Джонсън, "Бързи и яростни" и приключи ли актьорът с франчайза

Приключи ли Дуейн Джонсън с "Бързи и яростни"

Въпрос без красноречив отговор

Към момента Дуейн Джонсън не е отговорил по какъвто и да било начин на колегата си, но ще бъде интересно да разберем дали най-накрая враждата им ще приключи.