Световната федерация по кеч е машина за пари и това е ясно на всеки. Ясно е, че и кечистите не се бият наистина, но хората се радват на зрелището, което им предоставят.

Русев, Лана и защо съпругата му се целува с друг

Как Лана шокира Русев

Целувките с други мъже - позволени, но...

Именно зрелището разпродава и билетите за всяко едно шоу. В неделя такова е имало в Сакраменто, Калифорния, където Сет Роулинс и Брайън Уайт се предполагаше, че трябва да направят знаменит мач в клетка.

Мачът обаче е завършил без победител, защото съдията е взел решение да го прекъсне. Причината - Роулинс е решил да използва чук и други предмети, за да победи своя опонент.

Това действие на рефера обаче е разгневило изключително много феновете на кеча. Веднага след двубоя публиката е започнала да освирква както съдията, така и кечистите.

Очевидно, администраторът на профила на порно сайта Brazzers в Twitter също е останал недоволен от края. В профила на Brazzers се появи пост, който предлага на Световната федерация по кеч помощ.

Дуейн Джонсън, "Разбиване" и голямото завръщане на Скалата в кеча

Скалата се завърна с гръм и трясък в кеча

Не надушваме, а направо виждаме какво ни готви Шампиона на народа

От порно сайта пишат, че ако на федерацията ѝ трябва едно рамо в измислянето на правдоподобни сюжети със задоволителен за всички край, те ще се радват да помогнат. Сигурни сме, че могат да го направят, но тогава предаванията ще трябва да се излъчват в доста по-късен час, а и смисълът ще се измени доста.