Миналата седмица Мирослав Бърняшев, както е истинското име на Русев, се похвали в социалните мрежи, че е взел и американско гражданство.

Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му гражданство

Русев е вече и американски гражданин

Да му е честито

Кечистът може и да е много горд от този факт, но първите му дни като американски гражданин не са минали много добре. Причината е, че на едно от шоутата на Световната федерация по кеч неговата съпруга Лана размени няколко страстни целувки с друг кечист.

Ама толкова страстни, че направо трябваше да си намерят стая. Както се вижда на видеото, което самата Лана сподели в Instargam, Русев е на ринга, докато тя и Боби Лашли се натискат като тийнейджъри. Българинът беше шокиран, но изненадващо не предпире нищо.

Трябва да отбележим, че това не е първият път, в който Лана целува друг кечист по време на шоу. През 2015 г. тя направи същото, но с Долф Зиглър.

Русев, Лана и годишнината от сватбата им

Какво празнуват Русев и Лана

Три години по-късно

Разбира се, далеч сме от мисълта, че има някакъв разрив в личните отношения между Си Джей Пери, както е истинското име на Лана, и Мирослав Бърняшев. По-скоро това е един от добре измислените сценарии на шоуто, за да се вкара интрига.