Когато през август 2021 г. излезе първият епизод на "Белият лотос" едва ли някой предполагаше, че сериалът на Майк Уайт ще се окаже толкова успешен. То си спечели цели десет статуетки Еми на следващата година и си гарантира втори сезон.

"Белият лотос", Дженифър Кулидж, Джон Грай и кой се завръща във втори сезон на сериала на НВО

Още познати лица във втори сезон на "Белият лотос"

Какво да очакваме от сериала на НВО Мах

От Хавай, където се развиваше действието в първи, втори сезон ни пренесе в друг хотел от веригата "Белият лотос" - в Сицилия. А преди часове беше излъчен и финалният седми епизод от него. Следват някои детайли от него - ако възнамерявате тепърва да го гледате, не четете нататък.

Отзивите са повече от положителни, като Уайт, екипът на сериала, както и актьорите в него със сигурност ще се окичат с още награди. Голямата мъка на зрителите е смъртта на персонажа, който свързваше първи и втори - Таня (невероятна Дженифър Кулидж в ролята).

Което пък ни навява на мисълта, че някой от останалите герои от втори сезон ще се окаже свързващото звено между втори и трети сезон. Защото трети сезон ще има - това беше потвърдено още в средата на ноември от самия Уайт.

Ето и какво знаем за него. Действието ще се развива в още един от хотелите на веригата "Белият лотос", като този път ще ни пренесе някъде в Азия. "Темата на първи сезон бяха парите, а на втори - сексът. Струва ми се, че трети ще предложи сатиричен поглед към смъртта, източните религии и духовността", казва Майк Уайт в официалния Instagram на сериала.

Звучи ни повече от обещаващо. А предвид данните за гледаемостта на втори сезон - 4.1 милиона зрители за финалния епизод в сравнение с 1.9 милиона за същия епизод от първи сезон според The Hollywood Reporter, смятаме че трети сезон на "Белият лотос" ще е още по-успешен.