Приятелствата между животни не са нещо необичайно, особено когато става въпрос за кучета, котки и други стандартни домашни любимци. Когато споменем за приятелство между теле и куче обаче, нещата стават по-интересни.

Белогърла овесарка и фактът, че тази птица може да се похвали с четири пола

Птицата с четири пола

Когато само два не са достатъчни

Преди време Сюзън Клингенбърг спасява новородено теле на име Бъкет от търг за добитък в Мериленд, САЩ. Едва ли обаче тогава тя е знаела колко много то ще се сближи с домашния ѝ любимец.

Кучето ѝ се казва Колтън и е смесена порода санбернар. Веднага щом в къщата на стопанката обаче се появява телето Бъкет, то си намира местенце в къщичката на кучето, където заспива. "Просто си каза: "Това изглежда удобно", спомня си Сюзън Клингенбърг.

Още на следващия ден двете животни започват да си играят и да тичат заедно навън, сякаш и двете са кучета. "Гушкаха се заедно. Беше толкова сладко, сякаш са две бобчета в една шушулка", споделя още стопанката им.

Връзката между Бъкет и Колтън се е превърнала в най-добро приятелство и е все още силна. Телето е вече на пет години и е толкова пораснало, че за да погледне на нивото на очите си кучето Колтън, трябва да свие колене. Колтън е вече на девет години, но заедно с Бъкет продължават да си играят, да се гушкат и да се грижат един друг, пише People.

Котето Хоуп, агенезия и как животното расте без да развива полови органи

Котето, което не е нито мъжко, нито женско

Хоуп има “специален статус”

Любопитно е, че когато Сюзън вика телето, то веднага отива при нея. Затова и тя смята, че то всъщност има личността на куче и е един вид куче - вегетарианец, тъй като както всички останали телета, се храни с растителна храна.