В момента отборът на Арсенал се намира в САЩ, където като част от предсезонната си подготовка участва в седмото издание на турнира International Champions Cup.

Арсенал, adidas и какво е специалното на новите екипи на отбора

Ново начало за Арсенал с нови екипи

Промяната започна на визуално ниво

Въпреки че турнирът е без никаква реална стойност, освен практическа, конкуренцията не е никак слаба. Тази година участие взимат отбори като Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, Реал Мадрид, Ювентус и Милан.

Освен тренировки и мачове, играчите на Арсенал обаче използват времето си, за да опознаят Лос Анджелис. Така Гранит Джака, Сократис, Калъм Чеймбърс, Роб Холдинг, Сеад Колашинац, Карл Дженкинсън и новото попълнение Габриел Мартинели попадат край прословутия Венис Бийч.

Но не за да се разхвърлят по бански и да събират тен, а за да влязат в ролята на съдии. Тяхната задача е да видят и оценят жонглирането на 10 момчета, които тренират в местния футболен отбор Venice Beach.

Месут Йозил, новата му прическа, Меган Рапино, Арсенал и защо всички се подиграват на футболиста

Защо всички се подиграват на Месут Йозил

Басовете са, за да се спазват

Някой в Арсенал обаче е решил да им скрои малък номер, включвайки в участниците Кейтлин Шрапфър (Caitlyn Schrepfer). Името ѝ може да не говори нищо на много хора, но тя е една от най-добрите freestyler жонгльори в света.

Футболистите гледат с интерес уменията на малчуганите, но са напълно неподготвени за последния участник, който им скри шапките, топката и всичко останало.

Ектор Бейерин и как един футболист може да бъде веган, влогър и манекен

Близък план: Ектор Бейерин

Футболистът е живото доказателство, че няма невъзможни неща

Но колкото и добра да беше Кейтлин Шрапфър и да показа, че законите на гравитацията не важат за топката, когато е в краката ѝ, футболистите на Арсенал избраха друг победител. Все пак задачата на Шрапфър не беше да печели този импровизиран турнир, а да изненада играчите.