Преди повече от месец футболистът на Арсенал - Месут Йозил, мина под венчилото с приятелката си Амине Гюлше.

Месут Йозил, Амине Гюлше и голямата турска сватба на футболиста

Голямата турска сватба на Месут Йозил

Президентът на Турция също присъстваше

След големите празненства, в момента футболистът с турски корени се намира в САЩ заедно със съотборниците си от Арсенал. Те са там като част от предсезонната подготовка на клуба.

Но това не е най-важното. Голямото впечатление направи новата прическа на Месут Йозил. Той е изрусил косата си, с което предизвика и подигравките на своите съотборници.

Най-деен в шегите беше Пиер-Емерик Обамеянг. Габонският нападател използва сторитата в Instagram, за сравни прическата на съотборника си с тази на футболистката Меган Рапино.

Снимка 434631

Източник: Instargam / aubameyang97

Пред Sports Direct Football, Месут Йозил разкри и защо е боядисал косата си. Всъщност, става въпрос за бас, който футболистът е изгубил. А залогът е бил платинено руса коса. А ето и какъв е бил облогът.

Йозил, Сеад Колашинац, Шкодран Мустафи и Александър Лаказет са се обзаложили кой ще уцели повече пъти с топката напречната греда на врата. 

Арсенал, adidas и какво е специалното на новите екипи на отбора

Ново начало за Арсенал с нови екипи

Промяната започна на визуално ниво

С най-точен мерник се е оказал Александър Лаказет, който не е оставил шанс на съотборниците си. От загубилите баса, до момента единствено Йозил е спазил обещанието си. Така че може да очакваме още руси глави.