Последният филм с нейно участие - "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс", съвсем не пожъна успехите, които се очакваха от него. Затова пък пред Аня Тейлър-Джой предстои доста вълнуващ нов проект.

Падението на "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс" в бокс офиса

Падението на "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс" в бокс офиса

Разочарованието е голямо

28-годишната актриса се завръща там, откъдето започна световната й слава - към продукция за Netflix. Стрийминг платформата застава зад екранизацията на бестселъра "Как да убиеш семейството си", издаден и на български език.

Романът на Бела Маки разказва за Грейс, която е дъщеря на милиардера Саймън Артемис от кратката му връзка с майка й, която той твърди, че не помни. Когато майка й умира, Грейс решава да получи всичко онова, което й е отказано още от раждането й.

Снимка 646250

Източник: Колаж / Сиела

В ролята на Грейс Аня Тейлър-Джой ще подготви убийството както на Артемис, така и на цялото му семейство, за да получи милионите му. "В момента, в който затворих последната страница, знаех, че трябва да участвам в екранизацията на книгата", казва самата тя пред Variety.

Eма Моран ще работи по адаптирането на сценария, а самата Бела Маки ще бъде част от изпълнителните продуценти. "Аня е най-перфектният избор за Грейс - мисля, че понякога тя я разбира по-добре от мен самата", казва Маки.

Снимка 679704

Източник: GettyImages

"Как да убиеш семейството си" (How to Kill Your Family) ще има осем епизода, по които работата очевидно е започнала. За момента Netflix не са обявили премиерна дата.