От много време познаваме и следим "работата" на Селест Барбър. Австралийката години наред пленява сърцата на много фенове в социалните мрежи, където помества забавни снимки и видеа на имитациите си на различни известни личности.

Ирина Шейк, Селест Барбър, Vogue Португалия и две еднакви корици на изданието

Какво е общото между Ирина Шейк и Селест Барбър

Оказва се, че две еднакви корици на Vogue Португалия

Профилът на Селест Барбър в Instagram е изпълнен с клипове и кадри, които открито осмиват фотосесии и инфлуенсърски постове на едни от най-известните личности по света. Всичко това и носи над 9 млн. последователи.

И ако често хвърляме по едно око на Селст, за да видим какво ново е сътворила, то до преди броени дни нямахме представа коя е Анджелика Хайкс. Случайно попаднахме на профила ѝ в Instagram, но той определено успя да ни впечатли.

Илюстраторката Анджелика Хайкс споделя множество сатирични видеа, с които сякаш открито се подиграва на най-известните модни марки в индустрията. С последните ѝ забавни клипове например тя показва как с подръчни средства да си направим същите тоалети, които някои от звездите избраха да носят на филмовия фестивал във Венеция. 

И тъй като пародийните ѝ клипове успяха да събудят любопитството ни, решихме да се поинтересува малко повече коя всъщност е Анджелика Хайкс.

От Fashion Network научаваме, че наред със забавното ѝ съдържание в социалните мрежи, работата на Хайкс като илюстратор украсява и страниците на списания като Elle и Harper's Bazaar, привличайки вниманието на инфлуенсъри и модни марки по целия свят.

Освен това 29-годишната художничка дава възможност на ентусиастите да се запознаят с работата й и по старомодния начин: чрез книга, озаглавена Tongue and Chic, която издава през 2017 г.

Pleasehatethesethings - най-грозният профил в Instagram

Най-грозният профил в мрежата

Лошият вкус няма край

Докато талантливата млада художничка в момента живее в Ню Йорк, тя е родом от Лондон и има кралско родословие - баща й е втори братовчед на Чарлз, настоящият крал. Модното влияние в работата й вероятно идва от майка й, която е дизайнер и инфлуенсър на лондонската сцена.

Хайкс получава първия си голям пробив в средата на последната си година в University College of London, когато е помолена да илюстрира картички за вечеря в чест на Pal Zileri, италианска линия за мъжко облекло.

Скоро след това тя получава многобройни възможности, включително да рисува покани за парти на Тори Бърч в Лондон и да стане официален илюстратор на списание Mr. Porter, публикувано от Net-a-Porter. Хайкс редовно присъства на различни ревюта, където скицира най-новите колекции.

Профилът ѝ в Instagram е следван от близо 110 хиляди човека, а списания като Vogue например често споделят закачливите ѝ и креативни видеа.