Днес виждаме Адел отслабнала, разхубавена, широко усмихната, отново влюбена и готова да покорява нови професионални върхове. Но за да стигне дотук, певицата премина през най-трудния период в живота си, който предпочете да не прави публично достояние. Поне доскоро.

Адел, Рич Пол и означава ли нещо пръстенът на безименния й пръст

Адел и един мистериозен пръстен

Сгодена ли е певицата

Сега певицата разкрива още за живота си след развода в интервю за Rolling Stone и думите й са пълни с болка, но и с надежда, че всичко вече е зад гърба й. 

Адел за пръв път признава, че се е чувствала истински "засрамена" от разпада на брака си. Била е натъжена и "опустошена" от факта, че толкова много хора, които тя не познават, знаят, че връзката й не е проработила и не е съумяла да я спаси, да свърши "добра работа".

Никой не я е засрамвал, тя самата е изпитвала това чувство. И признава, че сякаш допреди раздялата не е познавал истински себе си, въпреки че е смятала, че е така. А да отвори нова страница в живота си на прага на 30-те много й е помогнала и физическата трансформация, през която премина.

"Мислех си, че щом мога да моделирам и контролирам силата и тялото си по този начин, вероятно мога да го направя и с мозъка и емоциите си, за да се чувствам по-добре", признава певицата. И така работата по психическото й състояние добива и материално изражение чрез усилените тренировки и свалените килограми.

Днес, когато намери отново любовта в лицето на Рич Пол, Адел не крие и че никога не е била на 100% във връзките си. Просто от малка е имала този страх, че така и така един ден ще я зарежат, затова няма нужда да дава всичко от себе си, за да е по-малко разочарована накрая.

Години наред изпълнителката на "Easy on me" отказва да завързва и приятелства с известни личности, но напоследък това се променя. И сега едни от най-близките й хора са нейните съседки Дженифър Лорънс и Никол Ричи.

Адел казва, че те са я "очовечили", защото преди това е отказвала да общува с всеки, който е известен по един или друг начин. А това, което истински й харесва в Ричи и в Лорънс е, че никога не говорят за работа, защото нейните интереси далеч не се простират само в музиката.

Адел, Vogue, домът на певицата в Лос Анджелис и какво разкри тя

В британския дом на Адел в Лос Анджелис

Една сбъдната мечта

Е, певицата говори и за работата по новия си албум, който очакваме съвсем скоро, на 19 ноември. И разкрива, че понякога записите в студиото са били предшествани от шестчасови сеанси с психолог, за да може истински да се отпусне и да даде максимума от себе си.