Малко преди да представи новия си сингъл "Easy On Me", Адел ни изненада и с корица на Vogue и две обширни интервюта, в които разказа много повече, отколкото очаквахме.

Адел, Пол Рич и колко секси е певицата на на мач на Лос Анджелис Лейкърс

Колко секси е Адел на мач

Певицата е в компанията на гаджето си

Със сигурност едно от признанията, които ни изненада, бе това, че се е преместила зад океана, защото във Великобритания никога не може да си позволи такъв просторен дом, на какъвто сега се наслаждава в Лос Анджелис. Е, отново пред списанието тя за пръв път отвори вратите му за всички нас, като междувременно отговори и на десетки въпроси.

Адел не спира да пуска шеги със своето типично британско чувство за хумор, което й помага да оцелява психически в последните трудни за всички месеци. Е, понякога изпада в леко комични ситуации като тези да е прекалено облечена за топлото калифорнийско време, но на нея всичко й е простено. Освен това, невинаги всички разбират сарказма й.

А духът на Англия трайно се е настанил и в американския й дом - и това е била и основната й цел. Именно в него певицата прекарва по-голяма част от времето си напоследък, защото пандемията я е накарала да осъзнае какъв домошар е всъщност и че не би напускала къщата, ако наистина не й се налага.

В нея тя е създала своето уютно бягство от реалността и наистина има всичко необходимо, за да си живее спокойно и необезпокоявано. Вниманието ни привлича библиотеката с десетки заглавия в дневната, защото и самата Адел признава, че вече не познава много хора, които да имат "истински" книги у дома.

Дворът на имението на певицата пък е отново "по британски" зелен, уютен и предразполагащ към релаксиращи моменти. А запитана коя е най-голямата ценност, която притежава, Адел отново успя да изненада всички с отговора си, показвайки на камерите дъвка на Селин Дион, която пази в рамка.

Е, очевидно е голяма фенка на колежката си. А попитана кого избира - принц Уилям или принц Хари, певицата след кратко мълчание отговоря принц Хари. И тук няма нищо учудващо, защото отдавна знаем, че двамата са си близки приятели.

Адел, албумът 30 и синът й Анджело, който няма предства колко е прочута майка му

Какво не знае синът на Адел за нея

И с кого я сравнява

Изпълнителката на "Hello" признава още, че е фен на Ники Минаж, а, според нея, следващият Джеймс Бонд трябва да бъде Идрис Елба. Продължавайки с откровенията тя казва, че най-големият риск, който е поемала в живота си, е да сложи край на брака си. А ако не беше станала световноизвестна певица, днес сигурно щеше да обикаля пъбовете с китарата си, както и да бъде учителка по английски.