Бетани Джонстън-Суийни и баба ѝ Ена Джонстън имат неразрушимо силна връзка помежду си. Затова, когато 28-годишната тогава още бъдеща булка започва да планира сватбата си, вече знае, че иска баба ѝ да участва в церемонията по специален начин.

Амиира Оджнарайн и Милад Мидабър - лекарите, които се ожениха през обедната си почивка

Лекарите, които се ожениха през... обедната си почивка

Да отскочиш за час до кметството в Торонто за по един официален подпис

След като обмисля няколко възможности, Бетани, която е учителка от Чорли, Англия, решава да помоли 83-годишната си баба да ѝ бъде шаферка в този така важен ден.

Булката споделя идеята си с вече настоящия си съпруг и останалата част от семейството си. Въпреки че никой от роднините не остава изненадан, те все пак смятат, че Бетани може в крайна сметка да промени решението си заради напредналата възраст на баба си.

"Мислеха, че може да се затрудни със задълженията на шаферка, но аз бях непреклонна. Първоначално ме помислиха за луда, но аз знаех, че тя ще бъде фантастична", споделя Бетани в интервю за People.

Тя издава също, че е искала баба ѝ да изпита всички емоции от това да бъде в ролята на шаферка. Затова преди сватбата я изненадва с комплект подаръци, придружаващи предложението да бъде шаферка.

След като отваря картичката, 83-годишната Ена Джонстън остава доста шокирана. "Първоначално тя каза, че е твърде стара, за да бъде шаферка", допълва внучка ѝ.

Бъдещата булка разказва още, че след като се е съгласила, баба ѝ я е подкрепяла и е била до нея през целия процес в подготовката за сватбата. Заедно са избрали мястото, булчинската рокля, а когато е трябвало да решат каква да бъде и шеферската рокля на Ена, тя е имала пълна свобода, за да може да се чувства максимално комфортно в самия ден. Останалите шаферки също са избрали собствените си рокли, като все пак всички са предпочели да бъдат в една цветова гама - червено.

Да види баба си в деня на сватбата си е било невероятно емоционално за Бетани. Моментът е заснет от видеооператора, а след това и качен в социалните мрежи, като в TikTok клипът вече е събрал повече от два милиона гледания.

Младоженецът, които отиде на медения си месец... сам

Младоженецът, които отиде на медения си месец... сам

Съжалява ли за решението си и как е реагирала булката

"Винаги съм знаела, че тя е специална и се радвам, че и други хора могат да видят това сега. Ценете моментите, които имате със семейството си, и им покажете колко са специални за вас, тъй като не разполагаме с вечността", споделя още Бетани Джонстън-Суийни.