Днес новините около "Барби" се сипят щедро. След новия трейлър, филмът може да се похвали и със саундтрак. Да ни е честит, както се казва, особено след като участие в него взима и Дуа Липа. BARBIE THE ALBUM е новаторския и изпълнен със звезди музикален спътник на дългоочаквания филм на лятото - "Барби", с участието на Марго Роби и Райън Гослинг като Барби и Кен. 

Първият сингъл от него носи името "Dance The Night" и е на световната суперзвезда, носител на три награди Грами - Дуа Липа, която също има специално участие във филма.

"Барби"  с Марго Роби и Райън Гослинг се задава с пълна газ

"Барби" с Марго Роби и Райън Гослинг се задава с пълна газ

Какво ни показва новият трейлър на филма на Грета Гъруик

OneRepublic пуснаха първото си ново парче след световния хит "I Ain't Worried" - част от саундтрака на филма "Топ Гън: Маверик". Сингълът е озаглавен "Runaway" и заедно с него излезе и официалното видео, чиято глобална премиера бе в ефира на MTV.

Наскоро MTV обяви, че OneRepublic ще бъде хедлайнер на Isle of MTV Malta 2023. Вече 15-та година най-големият безплатен летен фестивал в Европа се завръща в страната на 18 юли.

Днес, 26 май, Simply Red издават своя 13-и забележителен нов албум Time. Четири години след триумфа на Blue Eyed Soul, една от най-ценените групи в Обединеното кралство се завръща с албум, в чийто център стоят музикалното майсторство и продукцията.

Time беше приет с единодушно и категорично одобрение от страна на медиите. Clash Magazine го нарича " още един звезден пример за перфектно изработен поп-соул албум", Retro Pop го обявява за "ключово издание", а Record Collector отбелязва, че ""'Time" навярно е най-личната творба на Мик Хъкнъл до момента."

5 нови песни от седмицата с Майли Сайръс, Maroon 5, Кели Кларксън, Blur и Foo Fighters

5 нови песни от седмицата

Много дългоочаквани завръщания

След скорошния анонс на третия албум на Ан-Мари - UNHEALTHY, който ще излезе на 28-ми юли, родената в Есекс звезда и Шаная Туейн се обединиха за техния едноименен сингъл.

Заедно с новината, Ан-Мари обяви турне в Обединеното кралство, Ирландия и Европа през ноември 2023 г., което ще включва концерт в The O2 в Лондон.

Джош Фрийз - барабанистът, с когото Foo Fighters ще работят след смъртта на Тайлър Хоукинс

Кой наследи покойния Тайлър Хоукинс във Foo Fighters

Групата има нов барабанист

Завършваме с Foo Fighters, които споделиха още един нов сингъл, озаглавен "Show Me How", от предстоящия им нов албум But Here We Are, който излиа на 2 юни. 

След като през последните седмици от групата многократно загатваха в социалните мрежи за нов материал, Дейв Грол и компания най-накрая издават нови песни след смъртта на барабаниста Тейлър Хокинс през 2022 г. Продуциран от Foo Fighters, 11-ия студиен албум на групата е описан като "първата глава в новия живот на бандата". Мястото на барабаните на Хокинс заема Джош Фрийз, който от години работи с Foo Fighters като студиен музикант.