Настроени сме много музикално тази седмица, затова няма да губим време в празни приказки, а направо се насочваме към първото предложение от селекцията ни, което идва от Кралицата на попа - Мадона.

Песента се казва "Dark Ballet" е част от предстоящия нов албум Madame X на Мадона, който очакваме на 14 юни. По-впечатляващо от музиката на парчето, е само неговото скандално видео.

Продължаваме напред с Black Eyed Peas, които представиха нова песен със Снуп Дог. Общото парче на групата и рапъра е озаглавено "Be Nice" и дебютира във втория епизод на новото риалити шоу за писане на песни Songland.

След като се раздвижихме със свежото парче на Black Eyed Peas и Снуп Дог, се отправяме към един много любим изпълнител - Лиъм Галахър. И макар да го предпочитаме рамо до рамо с брат му Ноел Галахър в Oasis, се зарадвахме на новината, че има нов сингъл и ще издава втори албум, озаглавен Why Me? Why Not. 

И докато чакаме да излезе предстоящата му музикална колекция, не можем да спрем да слушаме "Shockwave".

А сега е време да поуспокоим малко темпото с новата песен "Drink" на Джейми Кълъм, който днес, 7 юни, издава и осмия си студиен албум Taller. Гласът, музиката, текстът - всичко от сингъла му е просто страхотно. Толкова страхотно, че ни идва да напълним ваната, да си сипем чаша вино и да се отдадем на пълна релаксация. 

И ако Джейми успя да ни отпусне за няколко минутки, то Михаела Филева определено ни "изправя на нокти" с новото си горещото си парче "Латино сеньорита", която "като торнадо те връхлита". 

Михаела Филева, Тото, "Латино сеньорита" и новата им песен

Голямата изненада в новата песен на Михаела Филева

Какво крие "Латино сеньорита"

В него "Мишето" пее, танцува и флиртува само както тя умее. Като към Михаела Филева добавим и Тото от СкандаУ, се получава една много свежа и ритмична песен, която непременно ще добавим в плейлистата ни за лятото.