Музикалната селекция тази седмица започваме с Брус Спрингстийн, който представи романтичната си нова песен "There Goes My Miracle". Тя е и първият сингъл от предстоящия албум Western Stars, който излиза на 14 юни.

След Спрингстийн се насочваме директно към DJ Khaled, който ни радва с неочаквана колаборация с Cardi B и Savage 21. Парчето се казва "Wish Wish" и е част от новия албум на рапъра Father of Asahd, който излезе на 17 май. 

Събирайки повече от 750 милиона стрийма по света, 3.8 милиона Instagram последователи, както и гледания в YouTube, надвишаващи 426 милиона, за по-малко от две години Why Don't We се превърна в една от най-бързо развиващите се групи в поп музиката. "Unbelievable" е техният пети нов сингъл, който излиза в рамките на последните 12 месеца.

Продължаваме с Рут Колева, която представи "Хиляди" - първата ѝ песен на български, след излизането на "Онзи момент" през 2018 г. Романтичната балада е вдъхновена от любовта, както сподели самата Рут пред NOVA. Музиката, текстът и аранжиментът са на Боян Христов. Режисьор на видеото е Николай Драганов.

Завършваме с Ицо Хазарта с "Гладен" е показно за всички псевдо-рапъри как всъщност трябва да се редят римите. Във видеото изпълнителят е променен до неузнаваемост, като с помощта на грим и специален костюм е "качил" около 100 килограма.

Ицо Хазарта и "Гладен" - новото парче от албума "Неправилен рап"

"Гладен" ли е наистина Ицо Хазарта

Нова песен и видео от първия самостоятелен албум на рапъра