Музикалната селекция тази седмица започва не с кого да е, а с Кралицата на попа Мадона, която представи песента "I Rise". Това е второто ново парче след колаборацията ѝ с колумбийския изпълнител Малума. И докато за "Medellin" имахме известни колебания дали ни харесва, или не, тук сме категорични, че сингълът има потенциал.

След Кралицата пък идва ред на една от принцесите на попа - Тейлър Суифт, която зарадва феновете си с песента "Me" с участието на Брендън Юри от Panic! At The Disco. Певицата за пореден път оправда очакванията на феновете си и новата й продукция веднага подобри няколко рекорда.

Aр енд би иконата Алиша Кийс пък направи колаборация с латино звездите Педро Капó и Фаруко в нова, вълнуваща двуезична версия на глобалния хит "Calma".

Звученето на новата версия "Calma (Alicia Remix)" е силно повлияно от реге музиката. В песента се преплитат соул и поп вокалите на Алиша Кийс и Педро Капо заедно с ърбан римите и енергията на Фаруко.

По-малко от два месеца след излизането на "Sally Walker", Иги Азалия представя още един нов сингъл "Started".

Заедно с песента, Иги пусна и екстравагантно видео, в което тя играе руса секс бомба, която наследява богатството на свото "татенце", когато той умира.

След като наскоро Робин Шулц влезе в историята, ставайки първият немски изпълнител с над два милиарда гледания в YouTube, сега е време и за поредния му нов сингъл.

"All This Love" е с участието на Harloe - авторка на песни от Лос Анджелис, която преди е работила върху записи за изпълнители като Бритни Спиърс, Чарли Екс Си Екс и Кели Кларксън.