Свикнахме да виждаме Зоуи Кравиц по кориците на списанията - все пак това е една от най-красивите жени на планетата и интересен творец в Холивуд. Видяхме я в редица провокативни роли - от Жената-котка в "Батман" до йога учител със скрити способности в "Големите малки лъжи".

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, прилики, облекло и как двамата се разхождат в Ню Йорк

Колко си приличат Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Двамата се наслаждават на разходка, хванати за ръце

Съвсем скоро ще видим и каква е като режисьор - 33-годишната дъщеря на Лени Кравиц и Лиза Бонет е във финалната права на филма си Pussy Island. Това разбираме от интервюто й за списание GQ, което е придружено и със секси фотосесия.

Няма как Зоуи да не коментира и връзката си Чанинг Тейтъм - двамата се запознават именно на снимачната площадка на Pussy Island, в който той изпълнява една от главните роли.

"Той е прекрасен човек. Кара ме да се смея, и двамата много обичаме изкуство, обичаме да разговаряме за изкуство."

Тя признава, че първият филм, който са изгледали заедно, е бил "Истински романс". И допълва, че той я подкрепя във всяко едно отношение и я защитава, когато е притеснена от общественото внимание към себе си.

"Опитваш се да пазиш връзката си като нещо лично възможно най-дълго. За да не трябва да мислиш за това какво смята светът за нея", допълва Зоуи за отношенията си с Чанинг. "Но колкото повече остарявам, толкова повече осъзнавам, че човекът, за когото медиите говорят, не съм аз. Това е тяхната идея за мен."