Казват, че рано или късно партньорите в една двойка започват да си приличат. Дали умишлено се напасват, или нещата се случват съвсем неусетно - никой не може да бъде сигурен. Но каквато и да е причината, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са точен пример за такъв тандем.

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, Pussy Island и всичко, което трябва да знаем за отношенията им

Всичко за връзката между Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Когато вече няма смисъл да се крият

В слънчевия вторник, 20 септември, хванати за ръце, двамата се разхождат из Ню Йорк. Но освен близостта им, на снимките, които се появиха в социалните мрежи, правят впечатление и сходните им дрехи.

И Зоуи, и Чанинг са с широки панталони в есенни тонове, комбинирани с черни връхни дрехи - тя носи потник, а той риза. И двамата са скрили очите си зад черни слънчеви очила. Тя е с бейзболна шапка, а своята той държи повече като аксесоар - или в ръка, или в задния си джоб.

Това лято се навърши една година от началото на връзката между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм. През август източник на Pepole твърди, че двамата са "много щастливи заедно" и актьорът има сериозни намерения към дъщерята на Лени Кравиц.

"Всеки е фокусиран върху кариерата си и споделят заедно тази страст... Когато са пред хората, те са много сдържани. Обичат интимни срещи с приятели, но най-често просто си стоят у дома."

Всичко започна през 2021 г., когато Зоуи Кравиц избра Чанинг Тейтъм за главната роля в режисьорския си дебют Pussy Island. По-късно двамата бяха забелязани на почивка в Позитано, заедно с дъщерята на актьора. И въпреки че бяха хванати да се целуват на яхта, те се опитваха да запазят връзката си далеч от всички.

Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц и колко сериозни са отношенията им

Колко сериозна е връзката на Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Какви са двамата - добри приятели, партньори или...

За момента приоритет номер едно за Чанинг Тейтъм е Евърли - дъщеря му от бившата му съпруга Джена Дюан.