Раздялата на Шакира и Жерар Пике се превърна в една от най-коментираните теми напоследък и то почти година, след като двамата обявиха, че се разделят. Макар в изявлението си тогава да казаха, че искат да запазят добрия тон, заради благото на децата си, през последно време никак не им се получава. 

Шакира, Клара Чиа Марти, Жерар Пике, "BZRP Music Session #53" и посланието на певицата към бившия ѝ и настоящата му полoвинка

Нападките на Шакира към Пике и гаджето му

Край на мълчанието

След всички пикантни подробности, които излизат за Пике и връзката му с Клара Чиа Марти, която явно е започнала още преди официалната раздяла с Шакира, последната капка в чашата на търпението на колумбийската певица преля и тя сякаш малко загуби контрол. 

С песента "BZRP Music Session #53", написана в сътрудничество с аржентинския продуцент Bizarrap, Шакира атакува бащата на двете си деца, но и новата му спътница. Тя използва игра на думи с "Пике" и "Клара", за да стане съвсем ясно към кого са насочените острите ѝ рими.

Излезе и информация, че Шакира е започнала изграждане на стена, която да раздели къщата ѝ в Барселона от тази на родителите на каталунския футболист, които живеят до нея и децата ѝ. Певицата дори стигна дотам, че сложи вещица на балкона си, която гледа към имота на бившите ѝ свекъри. 

Общо взето, Шакира се постара да покаже, че не храни добри чувства нито към бившия си, нито към роднините му. Що се отнася до Пике, той пък вече избра да не се крие. Ако до момента се появяваха само папарашки снимки, на които можем да го видим с новата му избранница, то каталунският футболист реши, че вече е време официално да представи новата си любов. 

Шакира, Жерар Пике и поредният ход на певицата срещу бившия ѝ

Прекали ли вече Шакира

Певицата продължава да напада бившия и семейството му

За целта Пике използва своя Instagram, за да сподели снимка, на която ги виждаме да позират щастливи с Клара Чиа Марти. И както отбелязаха много от последователите му: "Шакира вече наистина ще загуби контрол."

Да си признаем и ние се чудим какъв ли ще е следващият ход на колумбийската певица, след като Пике така безцеремонно се похвали с новата си връзка пред очите на цял свят и тези на децата му.