Шакира и Жерар Пике се разделиха преди няколко месеца и макар да си обещаха, че искат да запазят добрия тон, защото за тях най-важно е благосъстоянието на децата, отношенията им през последните седмици ескалираха.

Жерар Пике, Шакира, Клара Чиа Марти и още подробности за новата връзка на футболиста

Подлият ход на Пике, който Шакира не очакваше

Някои подробности за връзката му с Клара Чиа Марти

С песента "BZRP Music Session #53", написана в сътрудничество с аржентинския продуцент Bizarrap, Шакира атакува бащата на двете си деца, но и новата му спътница. Тя използва игра на думи с "Пике" и "Клара", за да стане съвсем ясно към кого са насочени острите ѝ рими.

"Ти размени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio", пее Шакира в песента си. Пике отвърна на удара, като каза: "Това Casio е за цял живот." С тези думи бившият футболист на Барселона обяви спонсорството на марката часовници за фентъзи турнира Kings League Fantasy, който ръководи съвместно с най-известния коментатор на електронни спортове в Испания - Ибай Ланос.

И за да не остане по-назад с нападките, Шакира започна да прави... стена. Точно така, съобщава се, че колумбийската певица строи стена, за да отдели дома си от този на бившата си свекърва след раздялата си с Жерар Пике.

Испанският имот на певицата е свързан в някои области с този на бившите й свекъри и тя се опитва да ги раздели, пишат от Marca. Изданието съобщава, че телевизионна камера е забелязала бетонобъркачка да работи около къщата на Шакира в Барселона.

Струва си да споменем, че новата песен на Шакира включва някои хапливи реплики, насочени не само към Пике и предполагаемата му нова любов Клара Чиа Марти. Тя включва и няколко ясно подбрани думи и за бившата ѝ свекърва. В песента тя пее: "Оставихте свекърва ми като съседка, с пресата на вратата и дълга́ към хазната."

Шакира, Клара Чиа Марти, Жерар Пике, "BZRP Music Session #53" и посланието на певицата към бившия ѝ и настоящата му полoвинка

Нападките на Шакира към Пике и гаджето му

Край на мълчанието

Съобщава се, че отношенията между Шакира и Монсерат Бернабеу (майката на Жерар) са се влошили, след като тя е приветствала с широки обятия новия романс на сина си. Припомняме, че Жерар Пике и Клара Чиа Марти няколко пъти бях засичани на разходки, обеди и вечери с родители на каталунския футболист.

И за да декларира ясо и категоеично, че не таи добри чувства към нея, Шакира постави вещица на балкона си, която гледа точно към къщата на бившите и свекър и свекърва. Феновете на колумбийската певица използваха социалните мрежи, за да изкажат своята подкрепа, като много от тях написаха, че нещо много по-лошо от изневяра трябва да се е случило между двамата, за да откачи по този начин изпълнителката.