Откакто излезе информацията в медиите, че Пике отново е открил любовта в лицето на Клара Чиа Марти, след като се раздели с половинката си Шакира, колумбийската певица на спира да понася удар след удар. 

Шакира, Жерар Пике, раздялата им и посланието на певицата за любовта

Вярва ли все още в любовта Шакира

Половин година измина от раздялата ѝ с Жерар Пике

Първо влюбените гълъбчета не престават да парадират със силните си чувства, като непрекъснато се появяват на различни публични места, видимо щастливи и доволни от взаимната си компания. 

Миналата седмица стана ясно и че каталунският футболист очевидно е започнал връзката си с Клара Чиа Марти, преди да се раздели с Шакира. До тази информация достигнаха фенове на певицата, които забелезяха, че по време на старо видео интервю с Пике, на заден план се вижда не Шакира, а новата изгора на спортиста. 

Както споменахме, до този момет Шакира понасяше всичко с достойство - като страничен наблюдател, който се опитва да не взима отношение по темата. До този момент обаче, защото очевидно капката вече преля чашата и певицата реши да направи малък коментар, макар и индиректно чрез музиката си. 

С песента "BZRP Music Session #53", написана в сътрудничество с аржентинския продуцент Bizarrap, Шакира атакува бащата на двете си деца, но и новата му спътница. Тя използва игра на думи с "Пике" и "Клара", за да стане съвсем ясно към кого са насочените острите ѝ рими.

"Тя (Клара - б.р) носи името на добър човек, но очевидно не е както звучи, тя е като теб. Желая ти успех с т.нар. ми заместничка. Дори не знам какво се случи. Ти се държиш толкова странно, дори не мога да те позная. Струвам колкото две 22-годишни. Ти размени Ferrari за Twingo, Rolex за Casio. Толкова време във фитнеса, но може би поработи малко и върху мозъка си. Където и да отида, снимки. Чувствам се като заложник, но всичко е наред", пее Шакира на испански в своята песен.

Жерар Пике, Шакира, Клара Чиа Марти и още подробности за новата връзка на футболиста

Подлият ход на Пике, който Шакира не очакваше

Някои подробности за връзката му с Клара Чиа Марти

Сингълът е слушан над 34 милиона пъти за по-малко от 24 часа и предизвика множество реакции. Някои подходиха шеговито към текста на колумбийската певица и дори я поздравиха за смелостта ѝ да каже истината, но други я осъдиха, като коментираха, че с нападките си към Пике и Клара е слезнала на тяхното ниво. 

След като новата песен на Шакира "BZRP Music Session #53" стана вирусна, Жерар Пике, президент на Kings League Fantasy, не се сдържа и отговори: "Това Casio е за цял живот." Бившият футболист на Барселона обяви спонсорството на марката часовници за фентъзи турнира, който ръководи съвместно най-известния коментатор на електронни спортове в Испания - Ибай Ланос.

И точно така, Casio е новият спонсор на Kings League Fantasy. Пике успя да привлече новия спонсор само ден, след като бившата му съпруга Шакира го нападна в новата си песен.