Измина почти цяла седмица, откакто снимката на Кейт Мидълтън за Деня на майката забърка една от най-големите медийни каши в скорошната история на кралското семейство. До момента не изглежда някой в Бъкингамския дворец или Кенсингтън да си е взел поука.

Двойничката на Кейт Мидълтън Хайди Игън - какво мисли за последните скандали около принцесата на Уелс

Излъгаха ли пак - двойничката на Кейт за последните кадри с принц Уилям

Игри на доверие

Принцът и принцесата на Уелс се държат все така тайнствено без да покажат оригиналния кадър или да дадат повече подробности за здравословното състояние на Кейт. А всичко това е нужно, защото са публични личности на издръжка на британския данъкоплатец.

Поведението им обаче става причина и за косвени жертви, както се изразяват US Magazine. Става дума за Роуз Ханбъри или маркиза Чъмли - дългогодишна, но вече бивша приятелка на Кейт, набедена, че има връзка с принц Уилям.

Слуховете за извънбрачна афера между 41-годишния престолонаследник и 40-годишната маркиза се появиха още през 2019 г., когато Кейт и Роуз внезапно престават да са близки. Дворецът Кенсингтън отказа коментар по твърденията и историята почти беше забравена.

До тази седмица, когато снимката на Кейт Мидълтън без брачната халка и липсата й от обществени събития породи съмнения за обтегнати отношения със съпруга й. И всички отново се сетиха за маркиза Чъмли.

Принц Уилям и твърденията за извънбрачна връзка с маркиза Роуз Ханбъри

Има ли извънбрачна връзка принц Уилям

Това ли е причината за отсъствието на Кейт

Всичко това нямаше как да не се отрази и на самата Роуз Ханбъри. "Слуховете са напълно неверни", се казва в краткото изявление на адвокатите й, изпратено до Business Insider. Дворецът Кенсигтън, разбира се, отказа да коментира.

анкета

Редно ли е кралските особи и звездите да редактират снимките, които публикуват?

Виж резултати

Че защо не, всеки го прави 60.1%

Не, това си е вид лъжа 19.6%

Може, но трябва да казват, че има промени 15.2%

Така са по-красиви 5.1%

Дали всичко това ще спре шума около маркизата, както и твърденията за изневяра от страна на принц Уилям? Едва ли. Очевидно е време кралското семейство да осъзнае, че мълчанието отдавна не е печеливша стратегия.