Фотошоп драмата в британския кралски двор явно няма да утихне скоро. След модифицираната снимка от Деня на майката се оказа, че Кейт Мидълтън редовно е прибягвала до корекции по фотографиите, които споделя публично.

Кейт Мидълтън и снимка с кралица Елизабет Втора - коригирала ли принцесата е и нея

Поредният гаф на Кейт - редактирала ли е и снимка с кралицата

Вече всичко се следи под лупа

А с това няма как доверието във всичко, споделено от нея, принца на Уелс и въобще цялото кралско семейство, да не е компрометирано. Налага се Бъкингамският дворец и Кенсигтън да вземат някакви мерки или поне да отклонят вниманието временно.

Очевидно един от ходовете по втората стратегия вече е предприет. Преди часове стана ясно, че информацията за принц Хари и Меган Маркъл на официалния сайт на кралското семейство е променена.

Снимка 653672

Източник: GettyImages

Двамата вече не разполагат с отделни секции, а се появяват в една обща, озаглавена "Херцогът и херцогинята на Съсекс". Тя започва с информацията, че от януари 2020 г. двамата не са работещи членове на кралското семейство.

След това са споменати двете им деца с титлите си - принц Арчи Съсекски и принцеса Лилибет Съсекска. Следват по-подробни биографии на Хари с военните му постижения и всички благотворителни инициативи, които подкрепя, както и на Меган.

Снимка 653215

Източник: GettyImages

Тя е представена като успешна актриса, като дори има кадър от участието й в сериала "Костюмари". Безспорно най-изненадващо обаче е споделянето на кралския сайт на новия уебсайт на Хари и Меган.

Снимка 652524

Източник: GettyImages

"Информация за настоящите дейности на херцога и херцогинята на Съсекс може да намерите на официалния им сайт sussex.com", се казва в края на страницата за тях. Според доста хора споменаването на сайта показва тихата подкрепа на крал Чарлз към настоящите занимания на сина му принц Хари и снаха му Меган, пишат Hello.