Войната между Брад Пит и Аднжелина Джоли продължава да бушува. В още едно дело, свързано с дългогодишната съдебна битка на Анджелина Джоли и Брад Пит за тяхната френска винарна, Château Miraval, актрисата от "Вечните" подаде нови искове, че Пит я е малтретирал "много преди" широко коментирания инцидент в частния самолет на бившата двойка през 2016 г.

Брад Пит и насилието над Анджелина Джоли - новите обвинения, които получи актьорът

Години физическо насилие - новите разкрития на Анджелина Джоли

Обвиненията не спират

Актрисата обвини тогавашния си съпруг, че я е хванал за гушата, разтърсил и я е залял с бира по време на жесток спор, в който е участвало поне едно от шестте им деца.

"Въпреки че историята на Пит с физическо насилие над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет отбеляза първия път, когато той обръща физическото си насилие и върху децата", разкриват няколко човека, близки до Джоли, пред In Touch.

Снимка 661744

Източник: GettyImages

Според въпросните източници Анджелина Джоли тайно е записвала Брад, когато той агресира. Това се е случвало многократно по време на брака им и актрисата му е дала да се разбере, че е готова да използва записите, за да му отмъсти, ако се наложи.

Според източника, актьорът от "Боен клуб" вероятно смята това за блъф, но се казва, че тя е документирала много повече неща, отколкото той си мисли. "Ако записите станат публични, това ще нанесе не по-малко щети и върху Анджи", цитират от Yahoo Life изданието.

Снимка 661742

Източник: GettyImages

"Ако хората видят как се държат двамата един с друг на затворени врати, това ще тотално ще срине представата им за тях. Те бяха толкова лоши един с друг, че много хора не биха повярвали."

Анджелина Джоли с дъщеря си Вивиан на премиерата на бродуейския The Outsiders

Как изглежда най-малката дъщеря на Анджелина Джоли

Вивиан е вече пораснала и следва майка си по стъпките

Друг източник посочва, че Брад Пит е прекратил делото си за попечителство, защото е разбрал, че е безсмислено да се бори за децата си, които в крайна сметка не искат да са с него. "Той се надяваше, че оттеглянето ще му спечели точки пред Анджелина, но сгреши. Той превърна живота й в ад и тя е твърдо решена да го унищожи."