Янита Янчева е българката с най-много последователи в социалните мрежи. От известно време живее в Амстердам заедно с любимия си Тави Кастро и дъщеричката им.

Но където и да се намира по света, Янита успява да мотивира и да буди възхищение с перфектната си фигура, особено след раждането. Със сигурност въпросите как тренира за нея са ежедневие. Явно и заради тях тя реши да публикува Instagram поредица от кратки клипчета, в които разкрива любимите си упражнения.

И Янчева, както всички други хора, има моменти, в които никак не й е до тренировки. Наскоро тя сподели, че заради кратко боледуване не е спортувала няколко дни и това я е накарало да се почувства още по-зле. А когато няма време и сили да стигне до фитнеса, не пропуска дневната доза спорт у дома.

Кратката серия упражнения за корем е придружена с бележката, че колкото и здраво да тренираме (защото искаме плочки като нейните), няма как да ни се получат нещата, ако не спазваме правилната диета.

Янита Янчева, Тави Кастро и любимата им игра

Янита Янчева и голите забавления

Секси, по-секси, най-секси

Вчера пък, 20 ноември, Янита ни показа как тренира за стегнато дупе във фитнеса. Според нея, времето в залата е време за нас. А вдъхновение трябва да търсим във всички малки неща около нас.