Няма как Мартин Скорсезе да се захване с филм и да има фен на киното, който да не иска да види какво е сътворил този път легендарният режисьор.

Първи поглед към Killers Of The Flower Moon с Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и Лили Гладстоун

Петрол, индианци, убийства и Леонардо ди Каприо по средата

Надникваме към последния филм на Мартин Скорсезе

Последното, което гледахме от Скорсезе, бе The Irishman, а съвсем скоро ще излезе и Killers of the Flower Moon. За филма се говори от няколко години, като една от причините е участието на Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро в него.

Де Ниро редовно е част от филмите на Скорсезе още от 1973 г., а Ди Каприо - от 2002 г. В Killers of the Flower Moon двамата ще се изправят един срещу друг като чичо и племенник. В средата на месец май бе пуснат първи тийзър, който ни докосна до атмосферата на филма. А сега получаваме и пълен трейлър, който направо ни потапя в нея.

Снимка 625229

Източник: Apple TV+

Бил (Де Ниро) разбира, че под земята, на което живее индианско племе, има големи залежи на петрол. Това, разбира се, предполага огромна печалба и бързо и лесно забогатяване. Местните обаче не искат и да чуят за преместване, затова Бил и приятелите му са готови на всичко, за да отстранят проблема.

След няколко убийства и изчезвания на хора ФБР се намесва, за да разследва. А с напредването на времето Ърнест (Ди Каприо) става все по-раздвоен чия страна да заеме. Тази на чичо си или тази на съпругата си, която е част от племето.

Колко дълъг ще бъде Killers of the Flower Moon на Мартин Скорсезе с Леонардо ди Каприо

Колко часа ще ни държи в киното Мартин Скорсезе със следващия си филм

Пуканките няма да стигнат

Killers of the Flower Moon е базиран на книгата на Дейвид Гран "Убийците от Оклахома и раждането на ФБР" (изд. Сиела, 18 лв). Филмът ще бъде пуснат в избрани кина от 6 октомври, а след това (все още не е ясно кога) ще бъде добавен в Apple TV+.