Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо продължават да разпалват подозренията за романтична връзка помежду си. Двете звезди породиха подобни слухове още през септември, 2022 г., когато бяха забелязани заедно на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Заедно ли са Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид

Явно не е толкова просто

Оттогава насам не е ясно в какви точно отношения са актьорът и моделът, тъй като ту става ясно, че не са официално заедно, ту отново биват видяни да прекарват времето си заедно.

Така например през изминалия уикенд Джижди и Леонардо са забелязани заедно в курортния град Хемптънс, на годишното парти на икономиста Дейвид Розенберг. Вътрешен източник на Page Six информира, че "двамата са разговаряли доста интимно помежду си и Хадид е изглеждала видимо развълнувана. И всички присъстващи си мислеха, че са заедно, като двойка".

"Определено можеше да се усети енергията", добавя още източникът. И макар 28-годишната Джиджи и 48-годишният Лео да не са показвали физическа близост, между тях определено е имало "вибрация".

Съобщава се, че Лео е пристигнал на ежегодния купон в 12:30 ч. на обяд, докато Джиджи е била там часове преди това. Актьорът е си е тръгнал към в 2 ч. през нощта.

Срещата между тях се случва по-малко от месец, след като беше съобщено, че моделът е прекарал известно време с Лео, баща му Джордж и мащехата му Пеги в Лондон. Четиримата бяха забелязани в популярно заведение за хранене в британската столица.

И въпреки че се твърди, че Джиджи Хадид не приема връзката си с носителя на Оскар насериозно, все пак близки до нейното обкръжение споделят, че тя "е луда по Лео. И добавят, че актьорът е "много разбиращ" и се съобразява с ангажиментите на Джиджи като майка и постоянно пътуващ модел. "Той работи спрямо график, за може да я вижда - и това е много мило. Тя е влюбена", отбелязва източникът, цитиран от HollywoodLife.

Джиджи Хадид и Кендъл Дженър са секси богини в бяло на дефилето на Jacquemus

Джиджи Хадид и Кендъл Дженър са секси богини в бяло

За дефилето на Jacquemus

Друга приятелка на супермодела сподели пък, че именно звездата от "Титаник" първи е проявил интерес. "Лео преследваше Джиджи, но тя се държа хладно в началото. Впоследствие призна, че е вълнуващо да получава внимание от една от най-големите филмови звезди в света."