Слуховете за раздяла между Виктория и Дейвид Бекъм се появиха след като техни фенове забелязаха, че татуировката на Виктория с инициалите на съпруга ѝ, избледнява. Стана ясно, че бившата Spice Girl иска да я премахне.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и премахната татуировка, която породи слуховете за проблеми в брака им

Разделени ли са Виктория и Дейвид Бекъм

Какво породи слуховете

Предположения за причината за това нейно решение веднага започнаха да валят, като най-много се спекулираше за проблеми в 20-годишния брак на Виктория и Дейвид. Малко след като се заговори по тази тема, самата Виктория призна каква е истинската причина за премахването на татуировката, както и в какви отношения е със съпруга си.

В интервю за американското предаване Today тя сподели още и за брака на най-големия си син, Бруклин, който преди шест месеца се ожени за Никола Пелц. След като беше попитана от водещата за уроците за семейния живот, на които го е научила, Виктория сподели, че според нея не може да се предложи истински съвет - децата сами трябва да го разберат, докато родителите са близо до тях, за подкрепа.

Освен за това бившата Spice Girl разказа малко повече и за собствената си марка за мода и козметика, тъкмо представила пролетно-лятната колекция за 2023 г. на Седмицата на модата в Париж. Виктория Бекъм се похвали, че представянето е бил "голям момент", който ѝ се е сторил като "триумф".

"Ако имам късмета да направя още едно шоу, наистина ще му се насладя", споделя тя.

Снимка 591050

Източник: GettyImages

По време на интервюто Виктория разкрива и това, което вероятно всички очакват да чуят - наистина ли причина за премахването на татуировката ѝ са проблеми в брака ѝ с Дейвид Бекъм.

Оказва се, че истинската причина за заличаването на татуировката е просто фактът, че на Виктория вече не ѝ харесва как изглежда. И по-точно, тя не харесва как изглеждат върху тялото ѝ няколко татуировки, като е решила да премахне не само една или две.

"Просто не изглеждаха толкова добре. Това не означава нищо повече", разкрива Виктория Бекъм.

А на това, че медиите са започнали да спекулират дали пък не е напуснала съпруга си, тя простичко отговаря:

"Не, просто ми беше дошло до гуша от татуировката. Толкова е просто."

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, мед и как се пошегува бившата Spice Girl със съпруга си

Лепкавата закачка на Виктория Бекъм

Какъв е вкусът на Дейвид Бекъм

И за да ни убеди, че бракът ѝ с Дейвид Бекъм продължава да е все така стабилен, както и през последните 20 години, тя не забравя да похвали "разкошните" си мъж и деца, пише People.