Виктория Бекъм има лепкаво чувство за хумор. А със съпруга ѝ Дейвид Бекъм са от известните двойки, които обичат да споделят преживявания от личния си живот. А последното важи и за романтични жестове, щури забавления и закачки.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как футболистът се пошегува със съпругата си

Шегите на Дейвид Бекъм с Виктория

С кого я сравни

В края на миналата седмица Posh Spice публикува видео в TikTok как заедно с Дейвид се занимават с пчеларство. Докато върви към него, тя обръща камерата към кошерите, за които футболистът се грижи. Малко след което виждаме как два буркана се пълнят с мед от специална за целта дървена къщичка. Няколко пъти чуваме и как Виктория преименува меда на съпруга си, наричайки го "лепкаво нещо".

"И така, тук сме с Дейвид, докато той събира лепкавите си неща", обяснява 48-годишната дизайнерка. "Той е на път да пусне лепкавите си неща. Неговата нова порция лепкави неща", продължава тя.

@victoriabeckham The Beckham sticky stuff ???????????? @davidbeckham ♬ original sound - Victoria Beckham

"Честно казано, имаме добро "течение", каза Дейвид Бекъм, което накара Виктория да се подсмихне. Накрая тя вдига буркана с мед с думите: "Просто ще отида и ще го пробвам. Да ви кажа какъв е вкусът на лепкавите неща на Дейвид."

Освен по лепкави, очевидно Виктория си пада и по пикантните закачки. Да не забравяме, как през септември 2021 г. публикува снимка на дупето на Дейвид в Instagram и написа: "Честит неделен ден, няма за какво." Тоест, няма за какво да й благодарим...

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и слънчевата им ваканция в Маями

Плажните забавления на семейство Бекъм

Заедно е най-весело

През юни известната двойка отбеляза 23-годишнината от сватбата си, като Дейвид Бекъм качи стори в Instagram със снимки от началото на връзката им. Междувременно Виктория публикува техен общ кадър, придружен от думите: "Казват, че той не е забавен, казват, че никога не се усмихвам, казваха, че връзката ни няма да продължи. Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много!!!!"