Виктория Бекъм и нейното звездно семейство показаха подкрепата си за фондацията за борба със СПИН на Елтън Джон, с когото са близки приятели повече от 25 години.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как бившият футболист се появи на ревюто на съпругата си

Модният гаф на Дейвид Бекъм

Точно от него не го очаквахме

Броени дни преди световния ден за борба със СПИН - 1 декември, цялата фамилия се облече с тениски от лимитирана серия, създадена от Виктория Бекъм специално за тази цел.

С тениските се снимаха Виктория, съпругът ѝ Дейвид Бекъм и децата - Харпър (9 години), Бруклин (21), Ромео (18), Круз (15) и годеница на Бруклин - Никола Пелц, която е на 25.

Върху тениските е изобразена подписана полароидна снимка на Елтън Джон, който позира пред частен самолет по време на турнето си в САЩ през 1974 г.

Половината от средствата от продажбата на лимитираната серия тениски ще бъдат предоставени на фондацията на Джон за борба със СПИН.

Миналата седмица Виктория показа тениските, като написа колко се гордее, че ги е създала в подкрепа на Световния ден за борба със СПИН тази година, в сътрудничество с нейните скъпите приятели Елтън Джон и Дейвид Фърниш.

Тя демонстрира своята и тази на съпруга си Дейвид отдаденост към каузата: "И аз, и Дейвид Бекъм сме дългогодишни покровители на фондацията, а работата, която тя върши, е толкова вдъхновяваща."

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и финансовите им неволи в модния бизнес

Защо всички критикуват Виктория Бекъм

Пош Спайс май не е права