Въпреки сложната ситуация и невъзможността да представи творенията си пред публика, Виктория Бекъм не се е отказала да прави мода. Тази седмица тя представи своята новата колекция по време на Седмицата на модата в Лондон, а в ролята на вярна нейна агитка влязоха съпругът й Дейвид и децата й.

По традиция, семейството на дизайнерката винаги е на първия ред на нейните ревюта. По-различното тази година бе, че тя бяха единствените й гости. Но и най-важните.

Госпожа Бекъм публикува две снимки с Дейвид, Ромео, Круз и Харпър, от която за пореден път се убеждаваме колко са пораснали двете й момчета. Третото, Бруклин, е заедно с годеницата си Никола Пелц в Ню Йорк.

Това, което веднага ни направи впечатление на кадрите, са не черните маски, а белите чорапи на Дейвид. Известен със своите стил и класа, Бекъм явно се чувства точно като у дома си зад кулисите на модното шоу, затова и е решил, че джапанките са напълно подходящи за случая.

Комбинацията между чехли и бели чорапи винаги ни е изглеждала доста неприемлива, но когато видим, че Дейвид Бекъм не смята така, някак и ние започваме да изпитваме колебания в позицията си. Или, както се шегуват в социалните мрежи - той е единственият, който може да изглежда добре с нея.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и заразили ли са се с коронавирус

Дейвид и Виктория Бекъм в тайна битка с коронавируса

Какво остана скрито

Очевидно последните месеци на самоизолация в семейното имение в Котсуолд са се отразили на ежедневния стайлинг на бившия футболист. Или просто когато няма десетки камери и фотоапарати, той не смята за необходимо да вади изисканите костюми от гардероба, а избира това, с което се чувства удобно.