От някоко месеца Мадона е на турне в Северна Америка и Европа, на което представя на феновете своите хитове от последните 40 години. Madonna: The Celebration Tour отвежда феновете на артистично пътешествие през четири десетилетия и отдава почит на Ню Йорк, където е започнала музикалната й кариера, като преминава през 35 града. 

Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Когато Мадона падне от стола (и то по време на концерт)

Инцидентът, който сполетя певицатa

Една от последните спирки на певицата е Маями, където на сцената Мадона имаше специален гост в лицето на Рики Мартин. Мадона приветства 52-годишния изпълнител на сцената, а съдейки по заснетите от фенове видеоклипове от концерта, споделени в социалните мреби, Мартин изглежда доста възбуден (в буквален смисъл) от случващото се. По всичко личи, че танцьорите, които се вихрят пред него в компанията на Мадона истински са успели да го развълнуват.

Рики Мартин се присъедини към Мадона, за да оцени т.нар. бална част на шоуто, по време на която танцьорите се разхождат по подиума и получават оценки от Мадона и ротационен състав от гости-жури знаменитости.

И когато танцьорите се развихриха в скута на Рики, клиповете на феновете накараха мнозина да се запитат дали изпълнителят не е изпитал ерекция по време на горещия момент.

Рики Мартин сподели снимка с децата за Деня на благодарността

Колко пораснали са четирите деца на Рики Мартин

Певецът явно се справя добре след развода

"Чакай малко, Рики Мартин май се е възбудил", пише един фен заедно под клип от случката, докато друг се включва с думите: "О, какво гледах току-що, Рики Мартин живее най-добрия си живот. Браво на теб." Лично на нас ни се струва, че моделът на панталона му създава такова впечатление, но не можем да бъдем съвсем сигурни.

Рики Мартин, който не е коментирал спекулациите за възбуда, използва собствения си Instagram, за да сподели на стори видео от случилото се на сцената. "Благодаря ти, Мадона, любов моя! Винаги е забавно да те поканят на партито", написа той.

По-рано тази година Мартин разкри по време на епизод на Live With Kelly and Mark, че първата му среща с Мадона се е случила през 1999 г. след представянето му на Грами. Оттогава създават приятелство, което продължава и до ден днешен.

Мадона и отговорът на фенката в инвалидна количка, която обиди по време на свой концерт

Когато Мадона те обиди пред целия свят, но все пак й простиш

И звездите грешат

"Тя ме аплодира толкова разпалено", спомня си той, разкривайки, че е отишла зад кулисите след изпълнението му, за да се срещне с него. Малко след това двете звезди обединиха сили за песента "Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón)", припомня Entertainment Weekly.