След здравословните си проблеми и прекараните няколко дни в кома, Мадона все пак се завърна на голямата сцена за концертите от турнето си The Celebration Tour. Певицата демонстрира добро здраве и настроение, но шоуто й в Лос Анджелис преди дни бе помрачено от един гаф.

Мадона след комата - първите думи след събуждането й миналото лято

Първите думи на Мадона след събуждането от комата

Нови подробности за хоспитализирането на певицата миналото лято

Екзалтираната певицата подкани феновете си в близост до сцената да се изправят и да пеят с нея. По едно време вниманието й се спря върху момиче, което не е последвало нейната подкана и не се е изправила на крака. 

След като първоначално я попита какво чака, че още седи, Мадона се приближи по-близо до нея и тогава осъзна грешката си - жената е в инвалидна количка и да иска, няма как да стане. Тогава тя й се извини пред всички и обяви изказването си като "политически некоректно". А видеата със тази неудобна случка събраха милиони гледания в социалните мрежи.

Скоро след концерта въпросната дама, която изпълнителката обиди пред целия свят, реши да й отговори. Ванеса Гормън, която е парализирана от 1999 г, заяви пред TMZ, че Кралицата на попа не е имала идея за нейното състояние и не смята, че тя целенасочено е проявила злоба към нея.

Роко Ричи и Оливия Монжардин - синът на Мадона и Гай Ричи на първо официално събитие с приятелката си

Първият път на сина на Мадона и Гай Ричи и приятелката му

Роко Ричи е истински джентълмен

Така че явно вече е простила на Мадона за неприятната случка, която вероятно не е нито първата, нито последната в живота й. А певицата вероятно следващият път повече ще внимава с изказванията.