Кралското семейство на принц Уилям и Кейт Мидълтън изглежда наистина перфектно. Въпреки че любовната им история е изпълнена с драми в началото си, днес те са пример за света. Но както всяка средностатистическа двойка, и херцогът и херцогинята си имат моменти, в които не всичко е розово.

А Уилям, с неговото добре познато чувство за хумор, обича да ги преразказва по най-забавния начин. Така преди дни разкри, че съпругата му Кейт никак не е останала очарована от новината, че той замина на самостоятелен ангажимент в Намибия.

Дори му е завидяла, и то не много благородно. Причината за тази нейна реакция не е конкретното пътуване, а страхотната възможност принц Уилям да се наспи, далеч от своите прекрасни три деца, както се изрази самият той.

Снимка 380631

Източник: GettyImages

Явно бащинството вече му идва в повече и не отказва възможност поне за малко да кръшне от отговорностите си. Все пак, Уилям сподели и че се радва да посети Намибия за първи път, но съжалява, че съпругата му няма да може да го придружи. Смее ли друго да каже... 

Визитата на принца започна в началото на седмицата и ще продължи още няколко дни. През това време Мидълтън ще запълни последните дни от майчинството си с грижи за трите им деца. А на втори октомври я очаква първия официален ангажимент след няколко месеца пауза, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън срещу Меган Маркъл

Кейт Мидълтън срещу Меган Маркъл

Поредното съревнование

Е, явно за нея спокоен сън няма да има. Поне още няколко години.