Последните няколко седмици се говори много за Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит заради мемоарите на актрисата, в които тя разказва интересни подробности от личния им живот. 

Уил Смит след шокиращите признания на Джейда Пинкет Смит

Уил Смит след шокиращите признания на Джейда Пинкет Смит

Ето го и първия коментар на актьора

Като например, че са все още женени, но от години не живеят заедно. Нещо, което не бе публично достояние. Тежките моменти за Смит продължават, но този път идват от съвсем различна посока.

В Unwine with Tasha K човек на име Брадър Билал твърди, че е бил не само близък приятел на Уил Смит, но и негов асистент преди години. Пред водещата Таша обаче той твърди, че е станал свидетел на това как Смит прави секс с друг мъж.

Въпросният мъж е актьорът Дуейн Мартин. Билал не разкрива кога се е случило това, но твърди, че е заварил двамата в съблекалнята на Мартин как правят секс. "Имаше диван и Уил се беше навел над дивана, а Дуейн беше изправен", казва още той, пише Marca.

Говорител на Уил Смит е побързал да отрече тези твърдения пред TMZ. Като ги нарича неверни и изфабрикувани. Източник, близък до актьора дори твърди, че Смит смята да съди Билал за казаното от него.

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит - разделени, но не и разведени

Защо Уил Смит и съпругата му са разделени, но не и разведени

Актрисата сваля картите на маса

Във въпросното гостуване Брадър Билал прави и други разкрития за актьора. Той твърди, че една от причините за разпада на брака му с Джейда е, че Уил Смит не е бил способен да я задоволи сексуално. Тепърва предстои да разберем какво ще предприеме Уил Смит след тези твърдения.