През юли 2022 г. Цвети Пиронкова успя да изненада всички свои фенове, като съвсем неочаквано разкри, че е станала майка за втори път. Щастливата новина обяви самата тя в профила си в Instagram.

Цвети Пиронкова, първите ѝ снимките след раждането и колко добре изглежда родната тенисистка

Как изглежда Цвети Пиронкова след раждането

Първа разходка на малкия Виктор

34-годишната Цвети Пиронкова и съпругът й - бившият футболист Михаил Мирчев, имат още един син Александър, който се роди на 27 март 2018 г. Оттогава Цвети почти изцяло се е отдала на новата роля в живота си - тази на майка. Тя често качва снимки от разходки, семейни ваканции и кадри, които разкриват как преминава динамичното ежедневие на жена с две деца.

От последните кадри в профила ѝ в Instagram обаче става ясно, че Цвети е решила да предаде няколко урока на по-големия си син Александър в спорта, в който се чувства най-силна, а именно тенисът.

"Тренировка с моето момче", пише Пиронкова под серия от кадри, на които я виждаме на корта с Алекс - и двамата подходящо облечени за една игра на тенис. Освен че Цвети целува нежно сина си по челото през мрежата, впечатление прави и че внимателно му показва как точно да държи ракетата. 

Цвети Пиронкова знае как да се забавлява по женски в Пловдив

Как се забавлява Цвети Пиронкова

Вечер за момичетата

С треньор като нея, сигурни сме, че малкият Александър бързо ще напредне. По всичко личи, че момчето има замах. Нищо чудно да поеме по стъпките на майка си и също като нея и Григор Димитров, след години да ни прославя на световно ниво.